Gepland onderhoud: van 3:00 - 4:00 uur
Vanwege onderhoud zal onze website tussen 3 en 4 uur deze nacht minder goed bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenlijster.


 

Kinneging, Andreas - Geografie van goed en kwaad

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kinneging, Andreas - Geografie van goed en kwaad
Schrijver: Kinneging, Andreas
Titel: Geografie van goed en kwaad
ISBN: 9789027497536
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheid: 2005, geb. met harde kaft en stofomslag, 533pp, geen inscripties, lichte gebruikssporen, mooi exemplaar
Prijs: € 50,00
€ 5,75
Meer info De rand van het stofomslag is aan de bovenkant van het achterplat en de rug iets gekreukeld (zie foto's). Enkele kleine vlekjes op snee. Verder als nieuw. De blauw linnen band is onberispelijk.
Geen onderstrepingen of aantekeningen in de tekst.
Schaars, vandaar de prijs.
Pakket-post thuisbezorgd via DHL: standaard voor 5,75 euro, verzekerd voor 7,25 euro.
Boek bekijken

De Boekenlijster uit Leersum

Logo De Boekenlijster

NB: ONTVANGT U NA UW BESTELLING GEEN VERVOLG EMAIL MET BETALINGSGEGEVENS, CHECKT U DAN EVEN UW SPAMBOX! Het gebeurt helaas soms dat berichten van Boekwinkeltjes in de spambox terechtkomen. Voor alle boeken van De Boekenlijster geldt: foto=boek. Na uw bestelling ontvangt u binnen één dag (meestal binnen enkele uren) een e-mail met betalingsgegevens. Het boek wordt verzonden na ontvangst van uw betaling. Het boek wordt één week voor u gereserveerd. Als De Boekenlijster een week na de bestelling nog geen betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling als afgezegd beschouwd. Verzending is voor rekening en risico van koper. Alle boeken zijn zorgvuldig ontdaan van plakkerigheden en verwijderbare vlekjes.
Bestellingen voor brievenbuspost worden vijf dagen per week verzonden (na ontvangst van de betaling). Pakketpost wordt één maal per week verzonden op maandag. De verzendkosten voor pakketpost thuisbezorgd zijn 5,75 euro (dit staat bij het boek vermeld). Verzending van het pakket naar een DHL servicepunt bij u in de buurt is ook mogelijk; de kosten daarvan zijn 4,50 euro.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.