Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Oudejans, Nida - Morgen is het Zondag, gisteren was het maandag.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Oudejans, Nida
Titel: Morgen is het Zondag, gisteren was het maandag.
ISBN: 9789025417765
Uitgever: Contact Amsterdam/Antwerpen
Bijzonderheid: 2007; 208 pag.; paperback.
Prijs: € 3,50
Meer info 1924. Sjaan, hoogzwanger, geniet van haar kortstondige vrijheid als gehuwde-vrouw-zonder-kinderen. Alles is bepaald, wasdag, strijkdag, de doopnamen die haar kind zal krijgen, de rooms-katholieke scholen die het zal doorlopen... Het enige wat Sjaan moet kiezen is de kleur van het mutsje dat ze hoopt te kunnen kopen van uitgespaard tramgeld. Vanwaar dan toch die onrust?
2005. Elin, op weg naar een belangrijke vergadering, ontdekt dat haar vader zojuist is overleden. Samen met haar broer en zus probeert ze te bepalen wat er nu moet gebeuren.
Het lichaam beschikbaar stellen aan de wetenschap of door middel van geluidstrillingen verpulveren? Bloemen of een rekeningnummer van een goed doel? Een kerkdienst of niet? En zo ja, kiezen ze dan voor hosties, matzes of Turks brood? Of doen ze dat Turks brood naderhand, besmeerd met tapenade, in plaats van cake?

Morgen is het Zondag, gisteren was het maandag geeft op een levendige manier en met relativerende humor de revolutie weer die de Nederlandse rooms-katholieke kerk en de seksuele moraal binnen één mensenleven hebben doorgemaakt.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.