Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Polders, Claire - De verdwijning van Eva Zomers.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Polders, Claire
Titel: De verdwijning van Eva Zomers.
ISBN: 9789050188005
Uitgever: Balans
Bijzonderheid: 2006; 312 pag.; paperback.
Prijs: € 4,50
Meer info Marga, een jonge Nederlandse vrouw, schrijft in Parijs de biografie van de Vlaamse schrijfster Eva Zomers, die in 1968 op geheimzinnige wijze verdween. Lucien, een eenzame oude kunstenaar, schildert steeds opnieuw hetzelfde Italiaanse echtpaar. De schrijfster en de schilder, die elkaar dagelijks tegen het lijf lopen, overwinnen hun antipathie voor elkaar en worden vrienden. Ondanks grote verschillen in leeftijd en achtergrond hebben ze meer met elkaar gemeen dan ze konden vermoeden. Geleidelijk raakt Marga in de ban van Lucien, en andersom.
Voor Marga is het oplossen van het raadsel rond Eva Zomers een persoonlijke uitdaging. Als zij de schilderijen van Lucien ontdekt, komt er een mysterie bij: waarom heeft hij een halve eeuw lang twee mensen geschilderd in de opeenvolgende fasen van hun bestaan? Wie zijn zij? Hoe meer Marga ontdekt, hoe meer parallellen ze bespeurt met haar eigen zoektocht.
In deze beeldrijke roman worden verschillende verhaallijnen op verrassende wijze met elkaar verbonden en de mysteries – die de personages voortstuwen – worden geleidelijk ontrafeld. De verdwijning van Eva Zomers is een roman over liefde, inspiratie en de kracht van de verbeelding.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.