Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Note, Joris - Kindergezang.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Note, Joris
Titel: Kindergezang.
ISBN: 9789023438274
Uitgever: De Bezige Bij, Amsterdam
Bijzonderheid: 1999; 146 pag.; paperback. (heel lichte gebruikssporen)
Prijs: € 4,00
Meer info In het eerste verhaal uit Kindergezang logeert een jongetje om duistere redenen bij een onbekende oom en tante in een kleurrijk, Vlaams dorp. Later herinnert hij zich bizarre en ingrijpende gebeurtenissen. Maar bedriegt zijn geheugen hem niet? Of bedriegt hij zelf de lezer? Wat is er werkelijk voorgevallen?
De hoofdfiguren van dit boek trachten iets te bereiken of te begrijpen en komen niet uit waar ze willen. Al dwalend botsen ze op hun lichaam, dat onbekend lijkt, en misschien bedreigd is - of bedreigend. Die confrontatie kan wrang zijn; soms voert ze naar bijna luchtige nuchterheid, en naar een keuze voor gewoon en ondramatisch leven.
Kindergezang gaat niet over onderwerpen, het geeft vorm aan obsessies. Dat gebeurt op een beeldende en intense manier. Al zijn de personages geneigd tot bespiegeling, ze blijven heel dicht bij concrete ervaringen. Daardoor worden de verhalen helder en meeslepend.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.