Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Visser, Peter (samensteller) - BZN tot Ziens!

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Visser, Peter (samensteller)
Titel: BZN tot Ziens!
ISBN: 9789077842096
Uitgever: HDC Media
Bijzonderheid: 2007, 96pp, paperback.
Prijs: € 4,00
Meer info In 1966 begonnen Jan Tuijp, Cees Tol, de neven Evert en Gerrit Woestenburg en ]an Veerman ('Kies') aan een muzikaal avontuur dat aanvankelijk geen grote naam mocht hebben.
Na tien jaar stevige rock-'n-roll leek het er zelfs op dat de BZN (Volendammers gebruiken zelf graag het lidwoord voordat zij de letters BZN uitspreken) roemloos aan haar einde zou komen.
Maar met 'Mon Amour', in 1976, keerde het tij. BZN groeide sindsdien uit tot Nederlands meest succesvolle band aller tijden. De SS hits in de Top 40 en de 85 gouden en (dubbel)platina platen vormen daarvan het ongeëvenaarde bewijs.
In de aanloop naar hun allerlaatste concert - op zaterdag 76 juni 2007 in Ahoy' Rotterdam - haalden jan Keizer, Jan Tuijp, John Meijer, Carola Smit, Dick Plat en Jack Veerman wekelijks in het Noordhollands Dagblad hun mooiste, dierbaarste, opmerkelijkste en grappigste herinneringen op aan al die succesvolle en ook minder succesvolle jaren.
In ' BZN, tot ziens!'zijn hun columns gebundeld, als tastbare herinnering aan vervlogen tijden. Ook wordt de herinnering levend gehouden aan drie overleden BZN'ers: gitarist Dirk van der Horst, producer Roy Beltman en manager Jacques Hetsen.
Met een uitgebreide reportage over het finale afscheidsconcert in het eigen dorp Volendam én een ontmoeting met een BZN'er op vier benen wordt een monument uit de Nederlandse pophistorie uitgezwaaid.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.