Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Schuitenmaker, Elise & Barros, Tresi - Wie is Tresi?

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Schuitenmaker, Elise & Barros, Tresi
Titel: Wie is Tresi?
ISBN: 9789081203739
Uitgever: EB
Bijzonderheid: 2008, paperback, 538 pp. (naam en opdracht op schutblad)
Prijs: € 5,00
Meer info Eerder zijn al twee boeken verschenen van de hand van medium Tresi Barros, haar gids en meester Isaak en schrijfster Elise Schuitenmaker. Het derde boek genaamd, Wie is Tresi?, is een vervolg hierop; een derde boek uit een lange reeks die nog zal volgen. Wie is Tresi? is een revolutionair boek dat werkelijk een verandering teweeg gaat brengen in de wereld, in jouw wereld, want dit boek zal jouw wereld binnenin veranderen, waardoor jij een verandering maakt in de wereld.
De schrijfster:
Ook voor dit boek heb ik vele gesprekken gevoerd met Isaak, gids van het medium Tresi Barros, onze meester. Dit boek gaat over Tresi als persoon en als medium; zij bezit een bijzondere gave, maar hoe gaat het eigenlijk allemaal in zijn werk en wie is zij nu eigenlijk echt? Door het gehele boek zit als rode draad de les ‘Zijn in Echtheid’ verweven. Ik heb de lessen zelf mogen ondergaan en dat was niet gemakkelijk, maar meer dan de moeite waard als je eenmaal de vruchten ervan kunt plukken.
‘Zijn in Echtheid’, hoor ik u denken, wat kan daar nu zo moeilijk aan zijn? Ik ben toch wie ik ben, doe de dingen die ik doe en weet wat ik wil. Zo eenvoudig ligt het echter niet; we zullen wat dieper moeten gaan kijken, want bent u echt altijd eerlijk en open of laat u liever niet het achterste van uw tong zien? Spreekt u echt altijd de waarheid of verdraait u deze nog wel eens? Gooit u werkelijk al uw gevoelens en emoties op tafel of houdt u zich in en wacht u tot de bui overwaait? Toont u uw zwakheden, onzekerheden en angsten of verbloemt u die liever?
Dus: Wie is Tresi? Wie is Elise? En wie bent u?
Isaak laat ons zien hoe het leven is zonder maskers, zonder aangemeten jasjes. Hij laat ons zien hoe we bij onze echtheid kunnen komen, hoe we weer naar onze zielsverlangens kunnen luisteren en hoe we kunnen worden wie we werkelijk zijn!
Boek bekijken