Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Ciarrochi, Joseph V. & Hayes, Louise & Bailey, Ann - Hoe leer ik mijn innerlijke kracht te gebruiken? Een hulpboek voor jongeren. Opdrachten en oefeningen om je sterke kanten te ontdekken en angst los te laten.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Ciarrochi, Joseph V. & Hayes, Louise & Bailey, Ann
Titel: Hoe leer ik mijn innerlijke kracht te gebruiken? Een hulpboek voor jongeren. Opdrachten en oefeningen om je sterke kanten te ontdekken en angst los te laten.
ISBN: 9789085606581
Uitgever: Cadans
Bijzonderheid: 2013, paperback, 144 pp. Vertaling: Mariska Hammerstein.
Prijs: € 15,00
Meer info Wat zou je leven er anders uitzien als je je maar over je verlegenheid, angst, zelfkritiek en gebrek aan zelfvertrouwen kon zetten. Je zou meer je eigen weg durven gaan en meer fouten maken, maar je zou ook vrijer en met meer vertrouwen in het leven staan.
Met dit werkboek krijgen jongeren handvatten en vaardigheden in handen die hen helpen het hoofd te bieden aan verstikkende emoties die verlammend kunnen werken. Die emoties verdwijnen niet maar jongeren ontdekken hoe ze ermee om kunnen gaan. Ze leren vertrouwen op hun innerlijke kracht en zijn uiteindelijk in staat heftige emoties op een rustige manier te hanteren, vrienden te maken en doelen te bereiken.
Boek bekijken