Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

Broeck, Stefan van den - Ongeduld.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Broeck, Stefan van den
Titel: Ongeduld.
ISBN: 9789460010675
Uitgever: Vrijdag, Antwerpen
Bijzonderheid: 2010, 224pp, paperback.
Prijs: € 7,50
Meer info Murk Kroon wordt overvallen door twijfel wanneer een vriend hem plagerig perverse neigingen toedicht. Hij begint een 'openbaar en anoniem' zelfonderzoek in blogvorm. Op zoek naar zijn innerlijke pervert brengt Murk openhartig verslag uit van het dagelijks leven in zijn perfecte gezinnetje, zijn emoties, ideeën, reacties, afgewisseld met psychiatrische verslagen van (zijn? uw?) delicate jeugdherinneringen. Hij knoopt zelfs een vriendschap aan met een verdachte in een zaak van kinderverkrachting in de hoop zicht te krijgen op zijn eigen graad van verdorvenheid.
Als Murk het vriendinnetje van zijn dochter redt van een ontvoerder, wordt hij het voorwerp van een ware heldenverering. Ondanks zijn sussende psychiater stelt de dweperige aandacht van de prille tiener hem danig op de proef.
Ongeduld is een onthutsend 'manuscrit trouvé' bezorgd door Stefan van den Broeck, een boek over gillers en sussers, meisjes en seks, en het verschil tussen potentie en act. 'Reality-literatuur' zoals u het nog nooit las. Echt gebeurd... misschien... ooit... ergens.
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.