Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Aikens , Tom . [ isbn 9789066115507 ] 2221 - Zilt . ( Het ultieme viskookboek . ) Tom Aikens wordt gezien als een van de meest originele en getalenteerde chef-koks van Engeland. Hij heeft een passie voor vis, maar ziet ook dat we de laatste decennia onverantwoord met vis zijn omgegaan. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Aikens , Tom . [ isbn 9789066115507 ] 2221 - Zilt . ( Het ultieme viskookboek . ) Tom Aikens wordt gezien als een van de meest originele en getalenteerde chef-koks van Engeland. Hij heeft een passie voor vis, maar ziet ook dat we de laatste decennia onverantwoord met vis zijn omgegaan.  -
Schrijver: Aikens , Tom . [ isbn 9789066115507 ] 2221
Titel: Zilt . ( Het ultieme viskookboek . ) Tom Aikens wordt gezien als een van de meest originele en getalenteerde chef-koks van Engeland. Hij heeft een passie voor vis, maar ziet ook dat we de laatste decennia onverantwoord met vis zijn omgegaan. -
ISBN: 9789066115507
Uitgever: Inmerc , BV Wormer .
Bijzonderheid: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 2221 - 1e dr 2008 - 352 p - 1200 gr - 19,5x25,5 cm - 3,5 cm dik
Prijs: € 40,00
Meer info - Zijn missie is te laten zien dat er met heel veel soorten vis heerlijk kan worden gekookt en niet alleen met de vertrouwde en daardoor vaak bedreigde soorten.
Zilt bevat een geweldige verzameling van meer dan 200 eenvoudig te maken recepten, die veel indruk zullen maken. Vispaté, rauwe en gemarineerde vissalades, gegrilde, gebakken, gestoomde en gepocheerde vis; alle bereidingswijzen komen langs en uiteraard worden de soepen en sauzen niet vergeten. Het boek bevat tevens een speciaal gedeelte over het schoonmaken van verse vis, en ruim 40 pagina's informatie over alle vissoorten op alfabet. Met recht mag dit boek het ultieme viskookboek worden genoemd, en hét boek voor een nieuwe generatie (thuis)koks, die rekening willen houden met de wereld om ons heen.


De berichten over visconsumptie zijn vaak tweeslachtig: enerzijds wordt dringend geadviseerd meer vis te eten, anderzijds zijn er alarmerende berichten over de slechte visstand. In dit actuele viskookboek wordt rekening gehouden met het feit dat door overbevissing vissoorten als kabeljauw, tong, tarbot enz. dreigen te verdwijnen. Maar ook de consument kan hier iets tegen doen door meer alternatieve vissoorten te kopen. Vooraf informatie over de huidige visserij, de vismethoden, soorten netten, organisatie en regels in de visserij, visserijtermen en hoe goede vis, schep- en schaaldieren in te kopen. De recepten staan vooral gesorteerd op bereidingswijze zoals o.m.: salades en gemarineerde vis, grillen en barbecuen, in de oven, bakken, stomen en pocheren, soepen en vispotjes. Ze worden afgesloten met recepten voor bouillons en sauzen en algemene technieken als fileren, graten verwijderen etc. Geillustreerd met gerecht- en werkfoto's. Steeds wordt rekening gehouden met een verantwoorde viskeuze en vaak worden alternatieven genoemd. Enige kookervaring is noodzakelijk. Met register.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.