Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.
Sprang , Stefan van . & Robbert Veuger . [ ISBN 9789082165470 ] 2219 - Signature . ( A phenomenal signature 10 years Aan de Poel - 2 Michelin star restaurant . ) Signature is het tweede boek dat restaurant Aan de Poel uitbrengt. Veuger vertelt: ''Een boek maken is iedere keer weer een mooi en spannend proces. -
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Sprang , Stefan van . & Robbert Veuger . [ ISBN 9789082165470 ] 2219 |
Titel: | Signature . ( A phenomenal signature 10 years Aan de Poel - 2 Michelin star restaurant . ) Signature is het tweede boek dat restaurant Aan de Poel uitbrengt. Veuger vertelt: ''Een boek maken is iedere keer weer een mooi en spannend proces. - |
ISBN: | 9789082165470 |
Uitgever: | Aan de Poel . ( Alleen zit er wel een kleine beschadiging aan de slib-case door het boek eruit te halen van 1 cm het boek zelf is ongelezen . ) |
Bijzonderheid: | Gebonden met harde kaft in slib-case (box) en als nieuwe staat - 2219 - 1e dr 2017 - 204 p - 2000 gr - 25x34,5 cm |
Prijs: | € 70,00 |
Meer info | - We wilden echt de sfeer en dynamiek van Aan de Poel vastleggen. Die wordt gemaakt door onze bijzondere gasten en fantastische team, zij hebben dan ook een hele grote rol in het boek. Zo vertellen vaste gasten over bijzondere of hilarische momenten in het restaurant en komen (oud) medewerkers aan het woord over hun werk. Daarnaast nemen we de lezer mee door onze 10 favoriete ingrediƫnten en beschrijven we wat er allemaal komt kijken bij het samenstellen van ons maandelijks wisselende zesgangenmenu. En natuurlijk geven we verschillende kijkjes in hoe het er achter de schermen aan toe gaat.'' Thema's in het boek Let's get personal | Chef's top 10 | Team | #Aandepoel | Juicy details | Table talk | Creating a menu | What friends are for | Time flies when | Not just plates Unieke uitgave Ieder boek bevat een door Chef-kok Stefan van Sprang handbeschilderde unieke cover. Over Aan de Poel Aan de Poel onderscheidt zich door de combinatie van hoogwaardige gastronomie met een laagdrempelige, gezellige ambiance waarin iedereen zich thuis voelt. In 2008 kreeg het restaurant zijn eerste Michelinster, vier jaar later gevolgd door de tweede. Naast de vaste kaart presenteert Chef-kok Stefan van Sprang driewekelijks een nieuw zesgangenmenu. De wijnkaart, samengesteld door Robbert Veuger, biedt ruim 600 keuzes en bevat zowel klassieke topwijnen als verrassende challengers en biedt altijd een perfecte combinatie bij de eclectische gerechten van Van Sprang. Aan de Poel serveert lunch en diner, van dinsdag t/m zaterdag. |
Boek bekijken |
Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )
L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )
L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.