Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Hergebruikers.


 

Coole, Max de, Verlaan, Toon - Ouderenzorg met toekomst / visies en voorbeelden voor een nieuwe aanpak

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Coole, Max de, Verlaan, Toon - Ouderenzorg met toekomst / visies en voorbeelden voor een nieuwe aanpak
Schrijver: Coole, Max de, Verlaan, Toon
Titel: Ouderenzorg met toekomst / visies en voorbeelden voor een nieuwe aanpak
ISBN: 9789088500435
Uitgever: SWP
Bijzonderheid: 2009, 199pp, Paperback / softback Als nieuw
Prijs: € 4,00
Meer info In de (ouderen)zorg spelen verschillende hardnekkige vraagstukken. Dat zijn onder meer het vraagstuk van de houdbaarheid van het stelsel, de invloed op de economie en de relatie met toegankelijkheid en kwaliteit. Daarnaast is de zorg een doolhof waarin de menselijke maat ver te zoeken is door 'stopwatch-zorg' en vele hulpverleners over de vloer. Tenslotte is het systeem voortdurend aan het schuiven met stelsels en regels zonder dat de fundamentele vraagstukken worden aangepakt. Er ontstaat een onoverzichtelijke lappendeken. In het analytische deel van dit boek wordt aangetoond dat de urgentie om tot veranderingen te komen hoog is. Vervolgens wordt gezocht naar de mogelijkheden van duurzame aanpassingen. Vanuit het gegeven 'de vergrijzing, dat zijn wij zelf' (burgerschapsperspectief) wordt een aantal mogelijke keuzen voorgedragen. Zowel de samenstellers als de auteurs van deze bundel zijn betrokken bij Geron, een tijdschrift over ouder worden en samenleving. Vrijwel alle artikelen zijn voorzien van een literatuuropgave.
Boek bekijken

De Hergebruikers

De Hergebruikers uit Rijswijk Noord-Brabant

Logo De Hergebruikers

Lezen is denken met het hoofd van een ander...
Bijdrage verzendkosten in NL standaard 4,25 € als het boek met Post.nl als brievenbuspakje verzonden wordt. Groter dan 3,2 cm = pakketpost: DHL tarief 5,95 euro. Indien u weinig thuis bent kunt u het voordelig laten bezorgen bij een DHL servicepunt, weinig risico. Wel even vragen.
Goedkoop pakketten versturen binnen Europa is nu mogelijk via DPD en Boekwinkeltjes. Zo is het mogelijk om voor slechts € 7,35 euro een pakket naar een Belgisch adres te versturen en voor € 8,50 naar een adres in Duitsland. DPD streeft naar een persoonlijkere manier van afleveren en vraagt daarom bij elk pakket om een handtekening van de ontvanger.
Bij meerdere bestellingen (tegelijkertijd) wordt porto verminderd. Boeken worden verzonden na betaling.
Indien u meer info wilt hebben over de conditie etc. stel dan uw vraag. bv formaat en aantal blz. CONTROLEER UW ADRES SVP
Verder lezen