Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel de Koopjeskoffer.


 

Nilsson, Per - Jij, jij en jij

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nilsson, Per - Jij, jij en jij
Schrijver: Nilsson, Per
Titel: Jij, jij en jij
ISBN: 9789056372613
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2000, 286pp, Hardcover met stofomslag in prima staat. Het boek kan niet door de brievenbus
Prijs: € 2,50
Meer info Anon is twaalf jaar oud. Hij heeft zoveel gelezen dat hij vaak meer weet dan de juffrouw op school. Maar waarom loopt hij altijd te dromen op straat, waardoor hij regelmatig tegen lantaarnpalen opbotst? En waarom kan hij zich er maar niet toe zetten om groente en aardappelen te eten?

Niels is twintig jaar oud. Hij heeft zichzelf een jaar de tijd gegeven om uit te zoeken wat hij met zijn toekomst wil. Hij leest Kerouac en O'Hara en is gefascineerd door leven en dood.'To know lifé you must know death, to know lifé you must die.'Daarom probeert hij stiekem de nacht door te brengen in een grafkist bij een begrafenisonderneming, en daarom laat hij zich uiteindelijk - als experiment - door zijn vriend Hannes in het bos begraven.

Zarah is zeventien jaar oud. Ze heeft een relatie met Victor, een aantrekkelijke jongen die illegaal in het land verblijft. Ze werkt in een kinderdagverblijf waar ze bevriend raakt met Mia. Mia wordt verliefd op Zarah, maar Zarah wil niet weg bij Victor, ook niet als ze merkt dat hij zich met duistere zaakjes bezighoudt.

Anon, Niels en Zarah - drie personen die aanvankelijk niets met elkaar te maken hebben. Maar soms neemt het leven een onverwachte wending; de drie hoofdpersonen uit jij, jij en jij ontmoeten elkaar en hun levens raken meer en meer verstrengeld. Een intrigerende jeugdroman waarin Per Nilsson net als in zijn eerdere jeugdboeken experimenteert met de compositie van het verhaal.
Boek bekijken

de Koopjeskoffer uit Goirle

zakelijk

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.