Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel de Koopjeskoffer.


 

Faber, Johan - Alpe d'Huez / de Nederlandse berg

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Faber, Johan - Alpe d'Huez / de Nederlandse berg
Schrijver: Faber, Johan
Titel: Alpe d'Huez / de Nederlandse berg
ISBN: 9789060058275
Uitgever: Thomas Rap
Bijzonderheid: 2010, 269pp, paperback in prima staat, als nieuw. Verzk zijn 3,95 euro (en dan kan er nog een vergelijkbaar boek bij)
Prijs: € 2,50
Meer info De overwinningen van Joop Zoetemelk, Hennie Kuiper, Peter Winnen, Steven Rooks en Gert-Jan Theunisse op Alpe d¿Huez vormen de basis van deze ¿biografie van de berg¿ in 21 bochten.

Het boek beschrijft de dag van de zege door de ogen van de renners, en tegen een indrukwekkend decor: haarspeldbochten, gloeiend heet asfalt, dol geworden toeschouwers en een weg die als een muur omhoog loopt. Tegelijkertijd verdiept de auteur zich in de geschiedenis van de berg, en in de mysterieuze aantrekkingskracht van de klim.
Al het drama van een wielercarrière balt zich samen tussen Bourg d¿Oisans en Alpe d¿Huez, waar de helden een hoogteverschil van meer dan 1100 meter moeten overwinnen. Alpe d¿Huez, de Nederlandse Berg begint in het dal en neemt de lezer mee in een duizelingwekkende, veertien kilometer lange klim naar de finish.
Boek bekijken

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje! Vaak kan er nog een boek (of meerdere) boeken bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op mijn website kijken. Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.