Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel de Koopjeskoffer.


 

Scheepmaker, Nico - Cruijff, Hendrik Johannes, fenomeen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Scheepmaker, Nico - Cruijff, Hendrik Johannes, fenomeen
Schrijver: Scheepmaker, Nico
Titel: Cruijff, Hendrik Johannes, fenomeen
ISBN: 9789038802466
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheid: 2016, 388pp, paperback in prima staat, zo goed als nieuw. Verzk zijn 3,95 euro (en dan kan er nog een vergelijkbaar boek bij)
Prijs: € 5,00
Meer info Cruijff, Hendrik Johannes, fenomeen van Nico Scheepmaker (1930-1990) is volgens de kenners het enige, echt belangrijke boek over een van de beste voetballers aller tijden. Na het overlijden van Scheepmaker vulde Erik van Muiswinkel de Cruijff-jaren 1991-1997 aan. Vervolgens belichtte journalist Paul Onkenhout de jaren 1998-2004 uit het leven van het fenomeen - over zijn rol van weldoener, filosoof en alomtegenwoordige commentator van de internationale voetbalwereld. En nu beschrijft Willem Vissers de laatste jaren van het leven van Cruijff, tot aan zijn onverwachtse overlijden op 24 maart 2016.
Boek bekijken

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje! Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl. Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.