Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel de Koopjeskoffer.


 

Bodoc, Liliana - De dagen van het Hert - De sage van het Grensland / Boek 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bodoc, Liliana - De dagen van het Hert - De sage van het Grensland / Boek 1
Schrijver: Bodoc, Liliana
Titel: De dagen van het Hert - De sage van het Grensland / Boek 1
ISBN: 9789028423060
Uitgever: Wereldbibliotheek
Bijzonderheid: 2009, 285pp, Grote hardcover met stofomslag in prima staat, als nieuw. Het boek kan niet door de brievenbus
Prijs: € 2,00
Meer info Er heerst onrust in het Grensland. Van de andere kant van de zee is een vloot onderweg en de Magiërs weten niet zeker of de opvarenden goed of kwaad in de zin hebben. Duistere tekens wijzen evenwel op de komst van Misáianes, de zoon van de Dood. De Opperste Astronomen roepen vertegenwoordigers van de zeven stammen bijeen in de hoofdstad Beleram. Zij sluiten een verbond om overal op voorbereid te zijn. Als de naderende vreemdelingen daadwerkelijk de volgelingen van Misáianes zijn, worden immers de oeroude Gewijde Geschriften bewaarheid die voorspellen dat wezens uit de Oude Wereld zullen komen om het Grensland te onderwerpen. Onder leiding van hun eigenzinnige aanvoerder Dulkancellin trekt het Verbond van het Hert ten strijde. Maar als wantrouwen, jaloezie en verraad ontstaan binnen de eigen kring, komt de ondergang van het Grensland angstwekkend nabij. In 'De dagen van het Hert', het meeslepende eerste boek van de trilogie 'De sage van het Grensland', schept Liliana Bodoc een originele, magische werkelijkheid, waarin twee werelden met elkaar in botsing komen. Daarbij laat ze een andere kant zien van de strijd tussen goed en kwaad: niet oppermachtige koningen en magiërs staan centraal maar de vredelievende bewoners van het Grensland. Geen tovenaars die alles kunnen oplossen maar wijzen die twijfelen, fouten maken en leren van elkaar. Geen eenzame helden maar verschillende stammen die hun onderlinge vetes laten rusten en hand in hand de strijd aangaan.
Boek bekijken

de Koopjeskoffer uit Goirle

zakelijk

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,95 euro, thuisbezorgd 5,95 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.