Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel de Koopjeskoffer.


 

Wenner, Jann S. - Lennon / Ongecensureerd

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wenner, Jann S. - Lennon / Ongecensureerd
Schrijver: Wenner, Jann S.
Titel: Lennon / Ongecensureerd
ISBN: 9789027433411
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheid: 2003, 167pp, paperback in prima staat. Het boek kan door de brievenbus. Met evt. nog een vergelijkbaar boek erbij
Prijs: € 5,00
Meer info De volledige tekst van de interviews in Rolling Stone, opgetekend in 1970, en voor het eerst integraal gepubliceerd. Dit is het verhaal van John Lennon zelf, niet het verhaal dat door drie ex-collega's en door Yoko Ono in de Beatles Anthology is samengesteld.

Met de eerlijkheid en de ijzige humor die hem kenmerken, praat John Lennon in Lennon ongecensureerd over het uiteengaan van de Beatles, zijn favoriete Beatlenummers en hoe ze tot stand kwamen. Ook spreekt hij openhartig over collega-musici, onder wie de Rolling Stones en Bob Dylan, over wat hij vindt van drugs en van revolutie, en over zijn relatie met Yoko Ono.

Lennon ongecensureerd bevat veel materiaal dat nooit eerder in druk verscheen. Het schetst een boeiend portret van een complex muzikaal genie op het hoogtepunt van zijn carrière. Deze interviews, waaruit de ene keer woede en gekweldheid spreken en die dan weer bespiegeld en aangrijpend zijn, zijn onmisbaar voor wie wil begrijpen wie John Lennon was en waarom zijn muzikale erfenis tot op de dag van vandaag overal te horen is.

'Het lijkt zeer waarschijnlijk dat Lennon - indien hij in 2000 nog in leven zou zijn - een batterij advocaten in stelling zou hebben gebracht tegen de publicatie van dit verwarrende, getormenteerde, bittere gesprek uit de jaren '70' - The Guardian
Boek bekijken

de Koopjeskoffer uit Goirle

zakelijk

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.