Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Dempo.


 

Corbijn Maarten / Bril, Martin - Toeval bestaat niet / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Corbijn Maarten / Bril, Martin - Toeval bestaat niet / druk 1
Schrijver: Corbijn Maarten / Bril, Martin
Titel: Toeval bestaat niet / druk 1
ISBN: 9789035106505
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2002, Gebonden
Prijs: € 15,00
€ 3,85
Meer info De foto's van Maarten Corbijn verschijnen met de regelmaat van de klok. En overal. Zijn werk duikt op in bladen als Quote, Oor en Vrij Nederland. Maar ook in Elegance, Dutch Heights en het Franse Actuel, op platenhoezen en affiches. Overal. Ooit als popfotograaf begonnen, gaat zijn werk inmiddels veel verder.

Hij fotografeert politici, cineasten, modellen, zakenmensen, uitvinders, komieken, voetballers, schrijvers en filmsterren. Hij fotografeert, kortom, mensen. Of hij nou dagenlang met Thom Hoffman optrekt om hét portret te maken, of twee minuten de tijd krijgt om tussen kleedkamer en podium Tina Turner te fotograferen, altijd zijn het ontmoetingen die het beste van hem vergen. Het beste van Maarten Corbijn is zijn vermogen mensen voor zich te winnen, met alerte nieuwsgierigheid en humor.

'Toeval bestaat niet' toont de resultaten van een heldere blik, het talent die ene flits van die ene seconde af te wachten en het geheim van een goed humeur. Toeval bestaat niet, en zo is het.

Bevat portretten van o.a. Boudewijn Büch, Paul Verhoeven, Jan Cremer, Theo van Gogh, Freek de Jonge, Herman Brood, Nico, Brian Eno, Nick Cave, Jimm Kerr, Herman Brusselmans en Kamagurka.
Boek bekijken

Dempo uit Breda

particulier

Logo Dempo

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.