Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Basilieres, Michel Vertaald door Gert Jan de Vries Omslagontwerp Wil Immink te Sittard - Zwarte Vogel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Basilieres, Michel Vertaald door Gert Jan de Vries  Omslagontwerp Wil Immink te Sittard - Zwarte Vogel
Schrijver: Basilieres, Michel Vertaald door Gert Jan de Vries Omslagontwerp Wil Immink te Sittard
Titel: Zwarte Vogel
ISBN: 9789056721152
Uitgever: Signatuur Uitgeverij te Utrecht, uit 2004 Omslagontwerp Wil Immink te Sittard
Bijzonderheid: Gebonden 20x12 formaat 203 pagina's [harde kaft] Biep exemplaar
Prijs: € 12,75
€ 3,95
Meer info Black Bird Oorspronkelijke Titel
In een huis dat op instorten staat, aan de voet van Mount Royal in Montréal, woont het gezin Desouche: drie generaties van Engels-Franse Canadezen die verstrikt raken in een nationale crisis. Grootvader is een hoerenloper en grafschenner, die de lichamen die hij opgraaft verkoopt aan een dokter voor diens experimenten. Zijn gedesillusioneerde vrouw, die als enige in de familie alleen Frans spreekt, heeft vriendschap gesloten met een 'tamme' kraai die het op Grootvader heeft voorzien. Terwijl Moeder het verdriet dat haar verteert, verwerkt door eeuwig te slapen, probeert Vader tevergeefs snel rijk te worden. De tweeling Marie en Jean-Baptiste komt in elkaars vaarwater wanneer persoonlijke ambities en maatschappelijke betrokkenheid hardhandig met elkaar in aanraking komen.
Wanneer een van de familieleden bij een bomexplosie omkomt, begint een jaar dat de Desouches en Montréal niet snel zullen vergeten.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.