Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Nilgün Yerli Omslagontwerp Nico Richter Omslagillustratie Noelle van der Lende - Acht Jaargetijden

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nilgün Yerli  Omslagontwerp Nico Richter Omslagillustratie Noelle van der Lende - Acht Jaargetijden
Schrijver: Nilgün Yerli Omslagontwerp Nico Richter Omslagillustratie Noelle van der Lende
Titel: Acht Jaargetijden
ISBN: 9789029556491
Uitgever: Singel Pockets en Em. Querido's Uitgeverij te Amsterdam uit 2003 3e Druk
Bijzonderheid: Pocket 320 pagina's 18x11 formaat
Prijs: € 10,00
€ 3,95
Meer info Toen Nilgün Yerli nog een kind was, kreeg ze op haar vele vragen vaak als antwoord: later als je groot bent, dan begrijp je het.
Nu is het later, en is ze volwassen, maar nog dagelijks wordt ze geconfronteerd met onbegrijpelijke dingen, veel meer dan vroeger, zo lijkt het weleens. Zo is politiek moeilijk te volgen, maar het is duidelijk dat er vaak van alles niet aan deugt. Van de liefde begrijpt ze eveneens niet veel, maar één ding is zeker: Yerli kan absoluut niet zonder liefde, hoe pijnlijk die ook kan zijn. Alles begint en eindigt ermee. OOk vriendschappen zijn essentieel in het leven, maar tegelijk zijn ze complex, onvoorspelbaar.
Maar al je onbegrip mag je niet bitter maken, je mag jezelf nooit verliezen. Yerli's columns gaan over haar eigen ervaringen, over hoe ze de wereld ziet. Van rampen op wereldschaal tot ontmoetingen in de duinen tijdens het uitlaten van haar hond. Yerli's columns beslaan de meest uiteenlopende onderwerpen, maar de toon is altijd dezelfde: innemend, warm en eigenzinnig.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.