Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Vandamme , Rudy - Coaching voor iedereen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vandamme , Rudy - Coaching voor iedereen
Schrijver: Vandamme , Rudy
Titel: Coaching voor iedereen
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: splinternieuw
Prijs: € 6,00
€ 4,40
Meer info Coaching is voor iedereen en kan door iedereen aangeleerd worden. Vroeger werd de term gebruikt in sport en management. Nu hoor je het begrip coaching steeds vaken om elke vorm van kwaliteitscvol communiceren aan te duiden.
Coaching voor iedereen geeft een overzicht van methoden om in welk gesprek dan ook meer coachend te werk te gaan. Bij elke methode vind je alledaagse situaties als voorbeeld. Je zult ook toepassingen vinden voor leidinggevenden, hulpverleners, loopbaanbegeleiders en zelfs verkopers. Verder wordt er aandacht besteed aan inspiratie. Coaching heeft namelijk alles te maken met een attitude en om andere mensen te willen begrijpen en hen te helpen om te gaan met datgene waarmee ze bezig zijn. Coaching vindt niet plaats in een probleemgericht of therapeutisch kader, wel in een context waarin men er van uitgaat dat iedereen voortdurend aan het leren is en zichzelf ontwikkelt. De coach helpt de ande r om te leren, zichtzelf beter te leren kennen en zijn vermogen tot zelfsturing te versterken.
Recensie(s)
In binnenzakformaat richt dit boekje in de serie 'Ankertjes' zich op coaching. Coaching is een methodiek van leiding geven vanuit de attitude om de ander te helpen datgene te behalen dat hij wil. Het boekje vertelt waarom coaching erg belangrijk is en wat het werkkader is waarbinnen dit kan worden toegepast. Verder gaat het in op meer praktische zaken zoals gespreksmethodieken, initiatief en zelfsturing. Vele voorbeelden worden beschreven in de prive-sfeer, in diverse beroepen en als nieuwe vorm van communicatie. De auteur is trainer en opgeleid als psycholoog, filosoof en antropoloog. Een boekje voor degenen die vanuit hun functie of in hun rol als opvoeder anderen willen stimuleren en beinvloeden.

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.