Onderhoud boekwinkeltjes.nl
Tussen 7:00 uur en 7:45 uur zal Boekwinkeltjes vanwege onderhoud niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Rother, Steve - Welkom Thuis

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rother, Steve - Welkom Thuis
Schrijver: Rother, Steve
Titel: Welkom Thuis
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: splinternieuw
Prijs: € 16,00
€ 4,00
Meer info Welkom in de vijfde dimensie. Heb je de ascensie gevoeld?
De wereld die wij kennen, is snel aan het veranderen. Het leven op Aarde wordt steeds minder voorspelbaar. De oude regels werken niet langer. Volgens de Groep hebben de gebeurtenissen die nu plaatsvinden, grotere gevolgen dan we vermoeden. Hoe ontstellend en onverwacht sommige gebeurtenissen ook zijn geweest, ze markeren slechts het begin. De evolutie van de mensheid is begonnen. De bal rolt verder en er is nu geen terugkeer meer mogelijk... Ben je er klaar voor?

Welkom Thuis is verdeeld in vier delen:

1 Huidige gebeurtenissen. Een kosmische blik op waar we zijn, hoe we daar zijn gekomen en waar we naartoe gaan.

2 De Nieuwe Aarde. De nieuwe eigenschappen van het leven op de Nieuwe Aarde in de vijfde dimensie en hoe we die kunnen gebruiken.

3 Vragen en antwoorden over een grote verscheidenheid van onderwerpen, voortkomend uit de live presentaties.

4 Waar gaan we hiervandaan naar toe? Bereid je voor op verrassingen!

Het is de bedoeling van de Groep om ons voor te bereiden op de dingen die komen gaan. In het eerste boek Her-inneren gaven ze ons de basis. Dit boek brengt ons naar de volgende fase van onze evolutie en opent de deur naar het ontdekken van onze volledige scheppingskracht.

Hoe meer je bewustzijn groeit... des te belangrijker zal dit boek worden.


Steve Rother schreef ook de boeken 'Spirituele psychologie', 'Her-inneren', 'Dus ik ben god... Wat nu?' en 'Groeten van Thuis'.
Recensie(s)
Door de eeuwen heen hebben mensen contact gezocht met hogere wezens of hebben zich door deze entiteiten aangesproken of geroepen gevoeld. De auteur fungeert vanaf 1996 als medium voor een dergelijke groep. Vanuit hun etherische sfeer, hun lichtwereld, geeft deze groep, die afkomstig is uit het engelenrijk, inzichten die zijn gericht op het juist gebruiken van het onderscheidingsvermogen en het letterlijk ontwikkelen van de ziel. Dit tweede boek over deze groep hogere wezens is opgedeeld in vier hoofdstukken, te weten de duiding van de veranderende kosmische gebeurtenissen naar een hogere dimensie; de nieuwe Aarde; vraag en antwoord tijdens 'live channeling' en aanwijzingen voor het creeren van een nieuwe realiteit. Het inspirerende boek, geillustreerd met zwartwitfoto's en tekeningen, heeft als bijlagen een trefwoordenregister en informatie over de auteur, websites en seminars.

SPLINTERNIEUW, ACHTERKANT HEEL LICHT BESCHADIGD, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

Verzending in Nederland: Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,00 Pakketpost € 6,50 euro. Verzendkosten buitenland: op aanvraag.