Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Oorsprong.


 

Rosenberg, Marschall B. - Gelijk hebben of gelukkig zijn

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rosenberg, Marschall B. - Gelijk hebben of gelukkig zijn
Schrijver: Rosenberg, Marschall B.
Titel: Gelijk hebben of gelukkig zijn
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: splinternieuw
Prijs: € 15,00
€ 4,20
Meer info Geweldloze Communicatie is een methode die je helpt om te leven met respect voor en in harmonie met jezelf, met anderen en je omgeving en dus ook met verschillen.

Geweldloze Communicatie is een methode die je helpt om te leven met respect voor en in harmonie met jezelf, met anderen en je omgeving en dus ook met verschillen. Het model dat Marshall B. Rosenberg ontwikkeld heeft, maakt deze methode praktisch toepasbaar en is wereldwijd beproefd. Deze methode blijkt effectief op gebieden zoals conflictoplossing, relaties, opvoeding, leren, bedrijfsvoering en zelfontplooiing.
In dit boek stelt de Duitse journaliste Gabriele Seils vragen over Geweldloze Communicatie. De antwoorden van Rosenberg ontroeren, inspireren en motiveren - of roepen twijfel en weerstand op. Ze zullen echter niemand onberoerd laten.
Communiceren op een manier die inhoudt dat je zegt wat je wilt, dat de ander je verstaat en dat situaties ten goede worden gekeerd, is voor iedereen haalbaar. Er is geen specifieke voor-opleiding voor nodig, maar wel de wil om strijd, conflicten, pijn en verdriet te voorkomen.
Geweldloze Communicatie maakt zaken transparant, zet aan tot het nemen van verantwoordelijkheid en brengt mensen nader tot elkaar. Het effect daarvan is direct merkbaar, zowel in een zakelijke context als in priv ituaties.

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS
Boek bekijken

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

Verzending in Nederland: Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,00 Pakketpost € 7,00 euro. Verzendkosten buitenland: op aanvraag.