Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Steenloper.


 

Voous, KH - The Birds of Aruba, Curaçao, and Bonaire

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Voous, KH - The Birds of Aruba, Curaçao, and Bonaire
Schrijver: Voous, KH
Titel: The Birds of Aruba, Curaçao, and Bonaire
ISBN:
Uitgever: Martinus Nijhoff, Den Haag
Bijzonderheid: 1957, 1e dr van de tekst, 260 pp, pb, prima
Prijs: € 9,95
Meer info Plus 13 platen waarvan enkele in kl van Henk Slijper (ook gebruikt in Voous' Nederlandstalige gids van 1955). Dit is tevens deel VII van 'Studies of the fauna of Curaçao and other Caribbean Islands' met P Wagenaar Hummelinck als editor. Heel veel tekst in het Engels, veel en veel meer info dan in de gidsjes is opgenomen. Met opdracht van Voous aan Finn (Salomonsen). Zie foto.
Boek bekijken

De Steenloper uit Groningen

Logo De Steenloper

TE KOOP GEVRAAGD: COLLECTIES BOEKEN OVER VOGELS, BIOLOGIE, NATUUR. Mail naar arenaria@home.nl voor uw aanbiedingen of om een afspraak te maken.
Duizend boeken over wilde vogels.
Wij reageren meestal dezelfde dag op uw bestelling. Kijk in uw SPAM als u geen bericht ziet.
Boeken worden zo volledig mogelijk beschreven op een schaal van GOED (compleet maar zeer gebruikt, meestal geen of een kapotte stofomslag), HEEL GOED (gebruikt, schoon boek, kan in geschreven zijn, stofofomslag kan slijt hebben), PRIMA (kan heel licht gebruikt zijn of lang in een winkel gestaan hebben) en ALS NIEUW (dit betekent eigenlijk nieuw - boek is geschikt voor de purist-verzamelaar of om cadeau te geven). Weest er dus op verdacht dat goed eigenlijk niet zo best is.
Verzendkosten: brievenbuspost binnen NL met PostNL 3,60, pakket binnen NL met DHL 5,99, naar BE is het meestal met DPD voor 6,85.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.