Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Zilveren Eeuw.


 

Bergh, S.J. van den, Christina van Gogh, Tante Jans (Joahanna Sara Koning), Arnold Ising e.a. - Blikken in de kinderwereld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bergh, S.J. van den, Christina van Gogh, Tante Jans (Joahanna Sara Koning), Arnold Ising e.a. - Blikken in de kinderwereld
Schrijver: Bergh, S.J. van den, Christina van Gogh, Tante Jans (Joahanna Sara Koning), Arnold Ising e.a.
Titel: Blikken in de kinderwereld
ISBN:
Uitgever: Amsterdam, H.J. van Kesteren, ca 1854
Bijzonderheid: 144 pagina's.Het boekje is in goede staat. Het ruggetje is iets verschoten en het goud wat verbleekt. Het papier is overal wat vergeeld en gevlekt. Een euvel van deze in die tijd veel gebruikte papiersoort.
Prijs: € 25,00
€ 4,60
Meer info Gebonden in een bruine linnen stempelband met vergulde letters en ornamenten op voorplat en rug. Goud op snee. Op de rug staat de titel van het boekje. Op het voorplat is de titel weergegeven in drie verschillende lettertypen. De titelpagina is gedrukt op spierwit glacépapier. Bruin glacépapier is gebruikt voor de schutbladen. De prentjes zijn op wat steviger papier gedrukt.

llustraties:
Met 6 gedeeltelijk met de hand ingekleurde kleurenlitho’s: Pret Verdriet, Een glas ezelinnen melk, Roeijen, Jansje’s muiltje, Bedrukte kinderen en De les aan het strand.

Inhoud:
Dit kinderboekje bevat 15 bijdragen van 2 vrouwelijke, 10 mannelijke en 2 anonieme schrijvers en dichters. Oom Gus, Tooneelspel in twee bedrijven (in proza), besluit dit bundeltje. Het bevat verder 9 versjes, 1 verzameling spreuken op rijm en 4 verhaaltjes.
Boek bekijken