Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Zilveren Eeuw.


 

Peslouans, Lucas de - Les vrais Mémoires de Cécile de Volanges. Rectifications et suite aux Liaisons Dangereuse

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Peslouans, Lucas de - Les vrais Mémoires de Cécile de Volanges. Rectifications et suite aux Liaisons Dangereuse
Schrijver: Peslouans, Lucas de
Titel: Les vrais Mémoires de Cécile de Volanges. Rectifications et suite aux Liaisons Dangereuse
ISBN:
Uitgever: Paris, Henry Goulet, Editeur, 1926
Bijzonderheid: 2 delen. 160/167 pagina's. Dit boek is gedrukt in een oplage van 2000 exemplaren. 500 werden gedrukt op pur fil Lafuma teinté en 1500 op Vergé antique teinté. Dit is nummer 670.
Prijs: € 75,00
€ 7,25
Meer info In papieren uitgeversbandjes met paarsgekleurd marmerpapier op rug en slappe kartonnen platten. Op voorplatten en ruggen is de band wat verschoten. Op beide delen een rugetiket met titel en deelaanduiding. Binnenin is het papier wat verbruind en onafgesneden. Helaas ontbreekt 1 van de 24 prentjes: het is uitgeknipt zonder het boekblok te beschadigen. Enkele scheurtjes in het voorplat van deel I.

Illustraties:
Met 21 van de 22 illustraties in de tekst en een frontispice tegenover beide titelpagina’s. In deel I: frontispice, fleuron du titre, ’n medaillon bij de Justification du tirage en 10 (van de 11) illustraties tussen de tekst. In deel II: frontispice, fleuron du titre, ’n medaillon bij de Justification du tirage en 11 (van de 11) illustraties tussen de tekst. De illustraties zijn reproducties van prenten uit gelijkgestemde boeken uit de lange 18de eeuw.
Boek bekijken