Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Zilveren Eeuw.


 

Pétis de La Croix le fils, François en Lesage, Alain René, Duizend en een dag - Perziaansche vertellingen. Zijnde een Aanhangsel tot Duizend en een Nacht Arabische Nachtvertellingen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pétis de La Croix le fils, François en Lesage, Alain René, Duizend en een dag - Perziaansche vertellingen. Zijnde een Aanhangsel tot Duizend en een Nacht Arabische Nachtvertellingen
Schrijver: Pétis de La Croix le fils, François en Lesage, Alain René, Duizend en een dag
Titel: Perziaansche vertellingen. Zijnde een Aanhangsel tot Duizend en een Nacht Arabische Nachtvertellingen
ISBN:
Uitgever: Zalt-Bommel, Joannes Noman, (ca 1818)
Bijzonderheid: 5 delen in 2 bandjes. Bandje 1 (deel 1 en deel 2 samen) 322 pp / bandje 2 (deel 3, 4 en 5 samen) 507 pp klein 8º 18,3 x 10,2 cm.Gebonden in 2 halfleren bandjes met sierpapier op de platten.
Prijs: € 75,00
€ 7,25
Meer info Beide boekblokken zitten los in de band. Het sierpapier van bandje 2 is helemaal los. Het voorwerk in dit bandje en de leren rug zijn wat beschadigd. De tekst van alle 5 delen is compleet. Een boekbinder kan de geringe schade herstellen.

Inhoud:
Aan het begin van het eerste bandje staat een lijstje van 11 meestal lange verhalen. De 2 Franse schrijvers hebben een vertaling gemaakt van een verhalenbundel in het Perzisch die een bewerking was van Indische blijspelen van de derwisj Moclès.

Bijzonderheden:
Boven elke bladzij en aan het begin van elk deel staat de titel Perziaansche Lusthof. Deze verhalenbundel is aanwezig in de KB en in 5 Universiteitsbibliotheken in Nederland. Een zeldzaam boekje.
Boek bekijken