Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Digitalis.


 

Wortmann, Arthur; Herman Hertzberger; Piet Gerards (design) - Theaters van Herman Hertzberger = Theatres of Herman Hertzberger

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wortmann, Arthur; Herman Hertzberger; Piet Gerards (design) - Theaters van Herman Hertzberger = Theatres of Herman Hertzberger
Schrijver: Wortmann, Arthur; Herman Hertzberger; Piet Gerards (design)
Titel: Theaters van Herman Hertzberger = Theatres of Herman Hertzberger
ISBN: 9789064505638
Uitgever: Rotterdam, nai010 uitgevers/publishers, 2005
Bijzonderheid: Folded softcover, 79 pages : illustrations (some color), plans (some color) ; 27 cm. Fine. Text in English and Dutch.
Prijs: € 10,00
€ 4,25
Meer info In de loop van zijn carrière maakte Herman Hertzberger een groot aantal ontwerpen voor theaters, in binnen- en buitenland. In dit boek worden ze voor het eerst op een rij gezet. In een lang interview met Arthur Wortmann licht de architect toe waar het hem bij het ontwerpen van theaters om te doen is. Aan de hand van vele voorbeelden gaat hij in op de wijze waarop een theater zich in de stad dient in te passen, op de overwegingen die spelen bij het ontwerpen van de zalen en op het geheim van een goede foyer. Hertzberger legt uit dat theaters eigenlijk moeten ’verdwijnen’ in de stad. Hij houdt een pleidooi voor polyvalentie in plaats van flexibiliteit en benadrukt de noodzaak om ruimte te geleden zodat er voldoende te zien is. Eens temeer toont Hertzberger zich een begenadigd didacticus, die vol overredingskracht zijn visie uiteenzet.
Boek bekijken

Antiq. Digitalis uit Amsterdam

zakelijk

Logo Antiq. Digitalis

Voor bestellingen in Nederland boven €50 rekenen wij geen verzendkosten! U betaalt via bankoverschrijving of via PayPal. Onder voorbehoud van eerdere verkoop op markten of via andere websites.
Geen factuur ontvangen? Kijk vooral ook even in uw spam-box!
Retourneren: u heeft het recht om het bestelde boek te retourneren binnen 14 dagen. Gelieve daarvoor contact met ons op te nemen via email. Indien het geleverde boek niet conform de omschrijving is zal het totale bedrag worden geretourneerd (boek + verzendkosten). In alle gevallen wordt de kostprijs van het boek geretourneerd. De kosten van de retourzending zijn voor de koper, tenzij anders overeengekomen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.