Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

HEIJBROEK, J.F. - VOOR NEDERLAND BEWAARD. DE VERZAMELINGEN VAN HET KONINKLIJK OUDHEIDKUNDIG GENOOTSCHAP IN HET RIJKSMUSEUM.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: HEIJBROEK, J.F. - VOOR NEDERLAND BEWAARD. DE VERZAMELINGEN VAN HET KONINKLIJK OUDHEIDKUNDIG GENOOTSCHAP IN HET RIJKSMUSEUM.
Schrijver: HEIJBROEK, J.F.
Titel: VOOR NEDERLAND BEWAARD. DE VERZAMELINGEN VAN HET KONINKLIJK OUDHEIDKUNDIG GENOOTSCHAP IN HET RIJKSMUSEUM.
ISBN:
Uitgever: , Stichting Leids Kunsthistorisch Jaarboek, 1995,
Bijzonderheid: Gebonden, zwart linnen met zilverkleurige opdruk, geillustreerde stofomslag, frontispice in kleur, 170 x 245mm., 480pp., zeer uitgebreide illustratie in kleur en z/w. ISBN 9068014218.
Prijs: € 29,00
€ 6,99
Meer info Er wordt uitvoerig ingegaan op de geschiedenis van het Koninklijk Oudheidkundig Genootschap en alle collecties worden behandeld. Bovendien worden saillante groepen tekeningen , de schilderijen, het zilver, de merkwaardige silhouetten, de zeldzame negentiende-eeuwse foto's en het curieuze voorbeeldenboek van de Amsterdamse katoendrukkerij Overtooms Welvaren in deze studie behandeld. Met de publikatie van dit boek wordt voor het eerst in woord en beeld een overzicht gegeven van het rijke bezit van dit Genootschap. Het is een onmisbare gids voor al diegenen die op zoek zijn naar de verborgen kunstschatten van ons land.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.