Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Claessens-Pere. - Zilveren Hemelsleutels. Twee eeuwen Belgische boekbandjes. zondags zilver deel II.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Claessens-Pere. - Zilveren Hemelsleutels. Twee eeuwen Belgische boekbandjes. zondags zilver deel II.
Schrijver: Claessens-Pere.
Titel: Zilveren Hemelsleutels. Twee eeuwen Belgische boekbandjes. zondags zilver deel II.
ISBN:
Uitgever: , Antwerpen, 2008,
Bijzonderheid: bijzondere, gelimiteerde editie (50 exemplaren) met een echt zilveren boekslot van de Belgische edelsmid Joris Kuyl (*1961) naar ontwerp van Wim van den Bogaert (*1961).
Prijs: € 249,00
€ 6,99
Meer info indrukwekkend overzicht van gedrukte en rijk versierde kerkboeken in de Nederlanden van 1650 tot 1900. De liedbundels, bijbels en gebedenboeken uit de protestantse, katholieke en joodse traditie zijn afkomstig uit de particuliere collectie Van Noordwijk. Het prachtige zilverwerk op de boeken getuigt van een verbluffend vakmanschap. De zilveren sloten en beslag, het bewerkte leer en de subtiel aangebrachte versiering in het goud op snee zijn stuk voor stuk een streling voor het oog. De organische vormen zijn een samensmelting van invloeden uit zowel oude en/of vreemde culturen als nieuw gangbare lichaamsculturen. Bij de creatie van het boekslot werden dezelfde principes toegepast en voegen ze een nieuwe dimensie toe. Auteur: A.M. met een bijdrage van prof. dr. Theo Clemens.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.