Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

BOGAERS, Marie - Rose; GAILLARD, Karin en TEN HORN - VAN NISPEN, Marie-Louise. - DE PORCELEYNE FLES. DE WEDERGEBOORTE VAN EEN DELFTSE AARDEWERKFABRIEK.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: BOGAERS, Marie - Rose; GAILLARD, Karin en TEN HORN - VAN NISPEN, Marie-Louise. - DE PORCELEYNE FLES. DE WEDERGEBOORTE VAN EEN DELFTSE AARDEWERKFABRIEK.
Schrijver: BOGAERS, Marie - Rose; GAILLARD, Karin en TEN HORN - VAN NISPEN, Marie-Louise.
Titel: DE PORCELEYNE FLES. DE WEDERGEBOORTE VAN EEN DELFTSE AARDEWERKFABRIEK.
ISBN:
Uitgever: Utrecht/ Antwerpen, Veen/ Reflex, 1986
Bijzonderheid: Geillustreerde kartonomslag, 205 x 280mm., 275pp., uitgebreid geillustreerd in kleur en z/w. ISBN 9063221258.
Prijs: € 35,00
€ 6,99
Meer info Dit boek gaat in op de sociale geschiedenis van de fabriek en belicht belangrijke kunsthistorische ontwikkelingen die in de negentiende en twintigste eeuw hun invloed hebben gehad op de produktie van de Porceleyne Fles. Het boek concentreert zich op de periode 1876 - 1940. In de bijlagen zijn onder andere alle bekende schilders- en ontwerperssignaturen afgebeeld, alsmede de fabrieksmerken. Op de imitatieproblematiek wordt kort ingegaan. Boek is in goede staat.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.