Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

VANDEBROEK, Hannelore. - geslacht van de arbeid. Opvattingen over vrouwenarbeid in Belgische katholieke en intellectuele kringen (1945-1960).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: VANDEBROEK, Hannelore. - geslacht van de arbeid. Opvattingen over vrouwenarbeid in Belgische katholieke en intellectuele kringen (1945-1960).
Schrijver: VANDEBROEK, Hannelore.
Titel: geslacht van de arbeid. Opvattingen over vrouwenarbeid in Belgische katholieke en intellectuele kringen (1945-1960).
ISBN:
Uitgever: Leuven, Universitaire Pers, 2002
Bijzonderheid: Paperback, Nederlands, originele uitgeversomslag, 16x24 cm., xi-494 pp. ISBN 9789058672575.
Prijs: € 25,00
€ 6,99
Meer info History 07. Niet hoeveel, hoelang en waar vrouwen werkten tussen 1945 en 1960, maar de toenmalige opinies hieromtrent staan in dit boek centraal. Hiermee sluit de auteur aan bij een belangrijke verschuiving binnen de vrouwengeschiedenis, die meer en meer op zoek gaat naar de subjectieve, maatschappelijk geconstrueerde betekenissen, in plaats van naar gebeurtenissen. En zeker de maatschappelijke ontwikkelingen in de zogenaamde stille en saaie jaren vijftig verdwijnen vaak ten onrechte in het niets naast de rumoerige, spannende sixties.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.