Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

N/A; - MAURICE CARLIER. LICHT IN BEWEGING,

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: N/A; - MAURICE CARLIER. LICHT IN BEWEGING,
Schrijver: N/A;
Titel: MAURICE CARLIER. LICHT IN BEWEGING,
ISBN:
Uitgever: Drogenbos, FeliXart museum, 2009
Bijzonderheid: softcover, geillustreerde kartonomslag, 195 x 200mm., 242pp., mooie en uitgebreide illustratie in kleur en z/w.
Prijs: € 25,00
€ 6,99
Meer info Maurice Carlier was een van de pioniers van de abstracte beeldhouwkunst in Belgie. Ondanks zijn indrukwekkende en veelzijdige oeuvre, is het werk van Maurice Carlier vandaag weinig gekend. Dat was ooit anders: tot vier maal toe stelde Carlier zijn werk voor in een solotentoonstelling in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten in de jaren 1930-1950, en kon hij rekenen op de belangstelling van collega-kunstenaars zoals Jean-Jacques Gailliard (1890-1976) en Jacques Moeschal (1913-2004). De tentoonstelling volgt een chronologische opbouw die een stilistische evolutie in Carliers werk zichtbaar maakt. Ze is samengesteld uit de verschillende artistieke technieken die de kunstenaar doorheen zijn gehele leven beheerste: architectuur, meubelkunst, schilderkunst, grafische kunst en beeldhouwkunst. De retrospectieve brengt ongeveer 150 nooit eerder samengebrachte werken samen. 04.10.2009 - 31.01.2010 - FeliXart museum Drogenbos. Boek is in goede staat.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.