Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Antoine de Saint-Exupery. - Zeventig jaar de kleine prins,speciale uitgave ter ere van het 70-jarig bestaan van de kleine prins.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Antoine de Saint-Exupery. - Zeventig jaar de kleine prins,speciale uitgave ter ere van het 70-jarig bestaan van de kleine prins.
Schrijver: Antoine de Saint-Exupery.
Titel: Zeventig jaar de kleine prins,speciale uitgave ter ere van het 70-jarig bestaan van de kleine prins.
ISBN:
Uitgever: , Donker, 2013
Bijzonderheid: gebonden, hardcover, 222pp. geillustreerd. 28x233x197 mm nieuwstaat !!. ISBN 9789061006848.
Prijs: € 29,90
€ 5,99
Meer info Grote mensen kennen hun gelijken slechts uit losse, door vaag schijnsel slecht verlichte flarden en fragmenten. Maar het kind ziet hen in zuiver licht. Alle mensen hebben voor hem dezelfde waarachtigheid als de Reus of de Schone Slaapster in het bos. Het kind leeft in een wereld van zekerheid. Saint-Exupery verstond de kunst om aan mensen die zekerheid terug te geven." - Leon Werth, aan wie De Kleine Prins is opgedragen. Op 6 april 1943 verscheen in de Verenigde Staten de oorspronkelijke uitgave van Le Petit Prince van Antoine de Saint-Exupery, die toen als banneling in New York woonde. Als zelfportret en testament, mystieke fabel en filosofische vertelling die de verhouding van de mens tot zijn medemens en tot de wereld verkent, geeft De Kleine Prins in wonderlijke eenvoud een samenvatting van de lange en bestendige overpeinzing van Saint-Exupery over vriendschap, liefde, verantwoordelijkheid en de zin van het leven, in een situatie die bepaald wordt door een wereldoorlog en de wanhoop van een schrijver annex piloot die diep getroffen is door zijn isolement. De volledige tekst van De Kleine Prins is hier aangevuld met een dossier waarin talrijke niet eerder uitgegeven documenten de wonderlijke geschiedenis weergeven van de uitgaven van het in de twintigste eeuw in de hele wereld meest gedrukte boek, en die ingaan op de vele betekenissen ervan.
Boek bekijken

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.