Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Broos, Kees et al. - Verteld en getekend door Piet Broos (1910-1964).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Broos, Kees et al. - Verteld en getekend door Piet Broos (1910-1964).
Schrijver: Broos, Kees et al.
Titel: Verteld en getekend door Piet Broos (1910-1964).
ISBN:
Uitgever: , ,
Bijzonderheid: Gebonden, halflinnen met geillustr. platten, 119pp., 25.5x24cm., rijkelijk geillustr. in kleur. Nieuwstaat. Oplage 1100 exemplaren. ISBN 9071637107.
Prijs: € 20,00
€ 6,99
Meer info Deze uitgave van het gemeentemuseum Weert is uitgegeven ter gelegenheid van de gelijknamige tentoonstelling gewijd aan Piet Broos, auteur en illustrator van jeugdboeken en periodieken (1910-1964). Het eerste hoofdstuk gaat over zijn leven en werk, geschreven door zoon Kees Broos met medewerking van Pieternel Broos, de dochter van Piet. Bij dit hoofdstuk staan foto's afgedrukt en afbeeldingen uit zijn werk. In het tweede hoofdstuk 'humor in zwart op wit', geschreven door Ben Broos gaat het over de illustraties, voor kranten, tijdschriften en jeugdboeken, door de tijd heen. Karikaturale en realistische tekeningen wisselen elkaar af. Het derde hoofdstuk is een bijdrage van Kees Fens, die beschrijft hoe hij kennis heeft gemaakt met de illustraties van Broos. Het laatste hoofdstuk omvat het overzicht van het gepubliceerde werk: boeken geschreven en geillustreerd door Piet Broos, boeken met bijdragen en periodieken met bijdragen van Piet Broos en divers drukwerk. Het boek geeft een goed beeld van de auteur en diens werk; de vele illustraties geven een goed beeld van de diversiteit ervan. Deze uitgave heeft een nostalgische waarde. Met name de oudere generaties zullen zich deze auteur/illustrator herinneren. Alfabetische registers. Aantrekkelijk uitgegeven
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.