Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Silvana Annicchiarico, Francoise Foulon, Pierre-Olivier Rolin - Collections Connections

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Silvana Annicchiarico, Francoise Foulon, Pierre-Olivier Rolin - Collections Connections
Schrijver: Silvana Annicchiarico, Francoise Foulon, Pierre-Olivier Rolin
Titel: Collections Connections
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 120 illustraties, tweetalig Engels/Frans, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058562333.
Prijs: € 29,90
€ 6,99
Meer info Het concept 'Collections/Connections' vormt het vertrekpunt van een unieke tentoonstelling, georganiseerd door Grand-Hornu Images. De rijke designcollectie uit de 20e en de 21e eeuw van de provincie Henegouwen bevat meer dan zeventig topstukken en is de enige verzameling van de Franstalige gemeenschap toegankelijk voor het publiek. De tentoonstelling omvat de grootste namen uit de Belgische en internationale designwereld, van de art nouveau tot vandaag: Gustave Serrurie-Bovey, Shiro Kuramata, Ettore Sottsass, Maarten Van Severen, Xavier Lust, Richard Hutten, Jasper Morrison, Matali Crasset, Ronan en Erwan Bouroullec ... De tentoonstelling wordt vereeuwigd in een kwaliteitsvolle publicatie, uitgegeven door Stichting Kunstboek en Grand-Hornu Images. Naast de talrijke illustraties word dit boek verrijkt door een essay van Silvana Annicchiarico, directrice van de designcollectie van de Triennale in Milaan, en door teksten van zowel Francoise Foulon, directrice van Grand-Hornu Images, als van Pierre-Olivier Rollin, directeur van BPS 22, de expositieruimte voor hedendaagse kunst in de Provincie Henegouwen.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.