Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Roberta Mutti, Marva Griffin Wilshire, Moniek Bucquoye, a.o. - stefan schoning release .01

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roberta Mutti, Marva Griffin Wilshire, Moniek Bucquoye, a.o. - stefan schoning release .01
Schrijver: Roberta Mutti, Marva Griffin Wilshire, Moniek Bucquoye, a.o.
Titel: stefan schoning release .01
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Softcover 26 x 21 cm, 192 p., 290 illustraties, drietalig Nederlands/Frans/Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563019.
Prijs: € 39,00
€ 5,99
Meer info Stefan Schoning heeft sinds zijn start als designer een rijke en enorm gevarieerde portfolio opgebouwd, waarbij hij steeds op zoek gaat naar schoonheid en perfectie. Een immense nieuwsgierigheid ligt aan de basis van zijn projecten en van zijn zoektocht naar nieuwe disciplines zoals public design en architectuur. Op de internationale meubelbeurs in Milaan kom je steevast zijn ontwerpen tegen, zoals de tijdloze kapstok 'Crown', het bijzettafeltje 'wifi' of de stoel 'ultra'. Ook in eigen land is de ontwerper bijzonder actief. Getuige de modulaire sofa voor het modemuseum in Antwerpen, de nieuwe huisstijl voor de Belgische spoorwegen, binnenkort de gloednieuwe verkeerslichten voor Vlaanderen en de herinrichting van de 'Lokettenzaal' in het Vlaams Parlement. Voorts werd zijn persoonlijk project 'folder', een witte gevouwen stoel, gepubliceerd in toonaangevende magazines en reisde de stoel van de ene internationale tentoonstelling naar de andere. Voor het eerst een volledig overzicht van deze veelzijdige en interessante ontwerper, die niet voor niets de titel 'designer van het jaar' toegewezen kreeg.
Boek bekijken

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.