Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Amelie O. - Made for Love

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Amelie O. - Made for Love
Schrijver: Amelie O.
Titel: Made for Love
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Softcover, 24 x 17 cm, 160 p., 250 illustratiestweetalig Nederlands/Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563293.
Prijs: € 19,95
€ 5,99
Meer info Zonder overdrijven kunnen we stellen dat we momenteel in een tijdperk van ongekende seksuele vrijheid leven. De seksuele revolutie is niet voorbij, ze lijkt integendeel nog aan kracht te winnen en verspreidt haar boodschap razendsnel in een geglobaliseerde en digitale wereld. De objecten en ontwerpers die in Made for Love aan bod komen, weerspiegelen deze nieuwe trend. Sommige namen van designers en merken zullen vertrouwd klinken: Mattali Crasset, Michael Young en Marc Newson zijn maar enkele van de designers die in dit boek in het oog springen. Sensuele seksspeeltjes, meubels, allerlei accessoires? ze hebben iets ondeugends, maar er schuilt ook kwaliteit, design, een zekere flair, en soms zelfs vernuftige techniek in. Made for Love brengt stijlvol erotisch design met fijne kanttekeningen door Amelie O.
Boek bekijken

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.