Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

K. Boonzaaijer, M. Bucquoye, I. Helmig, J. Bergerhausen - Vision - Ruimte voor Verbeelding / Space for Imagination

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: K. Boonzaaijer, M. Bucquoye, I. Helmig, J. Bergerhausen - Vision - Ruimte voor Verbeelding / Space for Imagination
Schrijver: K. Boonzaaijer, M. Bucquoye, I. Helmig, J. Bergerhausen
Titel: Vision - Ruimte voor Verbeelding / Space for Imagination
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Softcover, 22.5 x 17 cm, 128 p., 75 illustraties, tweetalig Nederlands/Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563576.
Prijs: € 29,90
€ 6,99
Meer info Vision werd in 1986 door Pierre Mazairac en Karel Boonzaaijer ontworpen vanuit de filosofie om een kast als compositie deel van de architectuur te laten zijn. Mede door de maximale flexibele toepassingsmogelijkheden en de uiterst bescheiden vormgeving was dit ontwerp van meet af aan zeer succesvol bij de Nederlandse producent Pastoe. 25 jaar later blijven de mogelijkheden in compositie onbeperkt: van een driedimensionaal relief tot een grafisch raster van lijnen en vlakken, van een serie sideboards tot een architectonisch landschap van volumes. Het boek Vision ? Ruimte voor verbeelding schetst het verhaal van deze jonge klassieker.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.