Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Per Benjamin, Tomas De Bruyne, Max van de Sluis - Flower Moments, Ten years of inspiration

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Per Benjamin, Tomas De Bruyne, Max van de Sluis - Flower Moments, Ten years of inspiration
Schrijver: Per Benjamin, Tomas De Bruyne, Max van de Sluis
Titel: Flower Moments, Ten years of inspiration
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Softcover, 24.5 x 24.5 cm, 240 p., 200 illustraties, Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058564139.
Prijs: € 39,90
€ 6,99
Meer info 2012 wordt een belangrijke mijlpaal voor Life3, het partnerschap van floristen Per Benjamin, Tomas De Bruyne en Max van de Sluis. 10 jaar succesvol samenwerken en 11 boeken later is het tijd voor een feestelijke terugblik op het voorbije decennium, een omzien met een vleugje nostalgie maar ook met frisse energie - het beste bewijs dat dit jubileum geen eindpunt is maar vooral ook een nieuw tijdperk inluidt. Flower Moments. Ten Years of Inspiration is een best of, een compilatie uit de verschillende Life3 boeken, aangevuld met nieuw en origineel werk. Tomas, Per en Max laten zich opnieuw van hun beste kant zien, met werken in hun eigen kenmerkende stijl en in verschillende categorieen: originele tafelstukken, kleurrijke eye-catchers voor het huis, verrassende boeketten, kerstcreaties en werk voor andere feestelijke gelegenheden. Life3 wil niet alleen inspireren, maar ook hun creativiteit, trendy concepten en ervaringen delen met collega?s en liefhebbers van florale kunst over de hele wereld.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.