Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Lut Verkinderen - About Flowers, Floral designs by/Bloemwerk van Lut Verkinderen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lut Verkinderen - About Flowers, Floral designs by/Bloemwerk van Lut Verkinderen
Schrijver: Lut Verkinderen
Titel: About Flowers, Floral designs by/Bloemwerk van Lut Verkinderen
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Hardcover, 23.5 x 23.5 cm, 120 p., tweetalig Nederlands/Engels, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058564788.
Prijs: € 24,95
€ 5,99
Meer info Floriste Lut Verkinderen groeide op op het ritme van de natuur en de seizoenen. Deze liefde voor het buitenleven en een passie voor florale en interieurvormgeving leidde dan ook logisch tot een carriere als professionele floriste. Lut Verkinderen deelt haar inzichten en liefde voor de bloemsierkunst graag en doet dat niet alleen tijdens workshops en demonstraties op grote florale evenementen, maar sinds 2007 ook in haar eigen bloemenschool. Verschillende technieken (weven, rijgen, klemmen, stapelen, bundelen), nieuwe materialen, harmonieuze kleuren en bijzondere structuren staan centraal in het lesprogramma. Het is dan ook op die leest dat ?About Flowers? geschoeid is. About Flowers biedt niet alleen inspiratie, maar is bovenal een werkboek voor alle seizoenen en gelegenheden. Toegankelijke creaties in een eigentijdste stijl met pittige kleuraccenten zijn het handelsmerk van Lut Verkinderen. Een jeugdige en up-to-date stijl die zonder twijfel zowel de beginnende als de gevorderde florist zal kunnen bekoren.
Boek bekijken

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.