Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Rik Debrauwer, Berten Steenwegen - Over de Coroico van andes tot de amazone

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Rik Debrauwer, Berten Steenwegen
Titel: Over de Coroico van andes tot de amazone
ISBN:
Uitgever: , Lannoo, 2013
Bijzonderheid: Gebonden, Hardcover met omslagwikkel compleet. 196 Pagina's 18x304x249 mm, veel foto's . ISBN 9789461611208.
Prijs: € 35,00
€ 6,99
Meer info In navolging van hun expeditie in 2011 door de Himalaya brengen Rik De Brauwer & Berten Steenwegen opnieuw een prachtig fotoboek uit en dit ten bate van het goede doel BEDNET vzw. Hun avontuurlijke motortocht bracht hen doorheen Bolivie in de zomer van 2013. Ze doorkruisten het ganse land, van de grillige laagvlaktes in het Amazonebassin, met als grootste uitdaging de gevreesde "Camino de la Muerte" of "dodenpas" er tussin. De opbrengst van dit boek wordt integraal geschonken aan BEDNET vzw. Bednet zorgt ervoor dat langdurig en chronisch zieke kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar de lessen kunnen blijven volgen via een aangepaste klasomgeving op het internet.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.