Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Wouter Bracke - Grote Atlas van Ferraris / Le Grand Atlas de Ferraris. 1:20 000 - grande edition ! groot formaat !

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wouter Bracke - Grote Atlas van Ferraris / Le Grand Atlas de Ferraris. 1:20 000 -  grande edition ! groot formaat !
Schrijver: Wouter Bracke
Titel: Grote Atlas van Ferraris / Le Grand Atlas de Ferraris. 1:20 000 - grande edition ! groot formaat !
ISBN:
Uitgever: Tielt, Racine-Lannoo, 2018
Bijzonderheid: Bound / Gebonden, Formaat : 405 x 510cm. Aantal pagina's : 600 pagina's . large Edition ! ISBN 9789401442589.
Prijs: € 169,99
€ 6,99
Meer info De eerste topografische atlas van Belgie in een nooit geziene uitgave - Eind 18de eeuw werd het grondgebied van het huidige Belgie voor het eerst volledig in kaart gebracht onder leiding van de Oostenrijkse graaf De Ferraris.- 275 met de hand getekende, topografische kaarten op een uiterst gedetailleerde schaal (1:11.520 verkleind naar 1:20 000)- Een uniek historisch document dat ons land toont voor de industriele revolutie, die het landschap grondig zou veranderen.- Een must voor landschapsdeskundigen, historici, geografen, heemkundigen en liefhebbers van geschiedenis- Tweetalige uitgave in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek van Belgie en het Nationaal Geografisch Instituut- Met een inleiding van Wouter Bracke, directeur Afdeling Kaarten en Plannen van de Koninklijke Bibliotheek.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.