Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

ACHILLES MUSSCHE (inleiding) - Aan de voet van het Belfort, of het engagement van het geweten door Hubert Lampo.Verlucht met drieentwintig originele houtsneden en twee reproducties van grote platen door Frans Masereel en een pentekening door Jozef Cantre.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: ACHILLES MUSSCHE (inleiding) - Aan de voet van het Belfort, of het engagement van het geweten door Hubert Lampo.Verlucht met drieentwintig originele houtsneden en twee reproducties van grote platen door Frans Masereel en een pentekening door Jozef Cantre.
Schrijver: ACHILLES MUSSCHE (inleiding)
Titel: Aan de voet van het Belfort, of het engagement van het geweten door Hubert Lampo.Verlucht met drieentwintig originele houtsneden en twee reproducties van grote platen door Frans Masereel en een pentekening door Jozef Cantre.
ISBN:
Uitgever: Antwerpen , Antwerpen Mercatorfonds, 1975
Bijzonderheid: verguld gestempeld half perkament met stofomslag; in kartonnen doos; 225 pp. * Met 23 originele houtgravures en 2 repr. door Frans Masereel. in goede staat !! 315 x 275 x 40 mm ISBN 9061530644.
Prijs: € 65,00
€ 6,99
Meer info Verlucht met drieentwintig originele houtsneden en twee reproducties van grote platen door Frans Masereel en een pentekening door Jozef Cantre. Text in Dutch.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.