Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Famous Grauss.


 

Klep, Christ. Gils, Richard van. - Van Korea tot Kabul. De Nederlandse militaire deelname aan vredesoperaties sinds 1945.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Klep, Christ.  Gils, Richard van. - Van Korea tot Kabul. De Nederlandse militaire deelname aan vredesoperaties sinds 1945.
Schrijver: Klep, Christ. Gils, Richard van.
Titel: Van Korea tot Kabul. De Nederlandse militaire deelname aan vredesoperaties sinds 1945.
ISBN:
Uitgever: Sdu.
Bijzonderheid: 2005, 3de herz. druk, 543 pagina's, softcover, zw/w. en kleurenfoto's, kaarten, mooi exemplaar.
Prijs: € 17,50
Meer info In 1999 verscheen de eerste druk van 'Van Korea tot Kosovo', een uitgave over de Nederlandse militaire deelname aan gevechts- en vredesoperaties sinds 1945. Deze derde geheel geactualiseerde druk is bijgewerkt tot voorjaar 2005. Ook de titel heeft men - toepasselijk - aangepast: 'Van Korea tot Kabul'. Tussen 1945 en 2005 hebben meer dan honderdduizend Nederlandse militairen van alle krijgsmachtdelen deelgenomen aan meer dan vijftig verschillende operaties over de gehele wereld. In deze publicatie wordt een historisch overzicht gegeven van deze politieke en militaire inspanning. Het rijk geïllustreerde boek bestaat uit twee delen. In deel 1 schenkt men aandacht aan de politieke overwegingen van Nederland om lid te worden van de Verenigde Naties, de besluitvorming rond deelname aan de diverse missies en de zeer uiteenlopende ervaringen. In het tweede deel van het boek geeft men een chronologisch overzicht van alle missies waaraan Nederland heeft deelgenomen. Elke beschrijving opent met en aantal kerngegevens als de duur van de deelname, achtergronden, mandaat en taken van de missie. De meeste aandacht gaat echter uit naar het Nederlandse aandeel in de betreffende missie. Dit vlot geschreven boek is voorzien van unieke foto's en uitstekende overzichtskaarten. Standaardwerk over de Nederlandse deelname aan vredesmissies.
Boek bekijken

Famous Grauss uit Breda

Verzendkosten: in Nederland brievenbusbestelling tot 2 kilo - € 4,35 (Track and Trace), Pakket tot 10 kg. - € 6,95 (Track and Trace). Verzending via PostNL. Is er na 24 uur geen reactie op uw vraag/bestelling, controleer dan A.U.B. uw spam-box. Wegens de hoge porto- en bankkosten kunnen er helaas geen bestellingen uit de USA meer gedaan worden.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.