Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Feestboek.


 

Mengestu, Dinaw - Al onze namen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mengestu, Dinaw - Al onze namen
Schrijver: Mengestu, Dinaw
Titel: Al onze namen
ISBN: 9789048824052
Uitgever: Meridiaan
Bijzonderheid: Paperback in gelezen, maar prima staat uit 2015, 271pp.
Prijs: € 4,75
Meer info Samenvatting
Ik was niemand toen ik aankwam in Kampala, en dat was precies wat ik wilde.
Isaac, een vluchteling uit Oeganda, strijkt neer in de Verenigde Staten. Hier wordt hij verliefd, hier bouwt hij een nieuw leven op met Helen, zijn maatschappelijk werker. Maar zijn ogenschijnlijk kalme bestaan in het Midwesten wordt overschaduwd door het verleden waar hij amper zijn mond over opendoet. Niet zozeer om wat hij heeft gedaan, maar om wie hij heeft achtergelaten: de vriend die hem zo lief was, de charismatische leider die hem eerst de revolutie liet kennen en toen alles opofferde om hem te redden.
In Al onze namen onderzoekt Mengestu opnieuw op gevoelige en intelligente wijze de thema's ballingschap, verlies en eenzaamheid.

'Je leest het met een soort desperate intensiteit.' - The Boston Globe

'Je kunt de bladzijden niet snel genoeg omslaan en als je het uit hebt wil je eigenlijk meteen opnieuw beginnen.'- The New York Times Book Review
Boek bekijken

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografie├źn * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.