Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Feestboek.


 

Barceló, Elia - Bal masque, Tangohart, Stemmen uit het verleden (omnibus)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Barceló, Elia - Bal masque, Tangohart, Stemmen uit het verleden (omnibus)
Schrijver: Barceló, Elia
Titel: Bal masque, Tangohart, Stemmen uit het verleden (omnibus)
ISBN: 9789021438306
Uitgever: Uitgeverij Q
Bijzonderheid: Paperback uit 2009 in gelezen maar goede staat; 1094pp.
Prijs: € 3,00
Meer info Samenvatting
Voor liefhebbers van De schaduw van de wind van Carlos Ruiz Zafón.

Bal masque

Parijs, 1991. Jaren nadat de Argentijnse schrijver Raul de la Torre zich in de Franse hoofdstad van het leven heeft beroofd, besluit de jonge criticus Ariel Lenormand een boek over hem te schrijven. Maar al na korte tijd blijkt dat zijn onderzoek een levensgevaarlijke onderneming is. Want welk duister geheim ligt er verborgen in Rauls literaire werk? Was de dood van zijn tweede vrouw werkelijk een ongeluk? En wat bracht de schrijver tot zelfmoord? Ariel raakt verstrikt in een labyrint van leugens en verdachtmakingen. Bal masqué is een meeslepende roman over het duivelse spel dat men liefde noemt. Elia Barceló ontrafelt langzaam de raadsels rond haar intrigerende hoofdpersoon - tot het volstrekt onvoorspelbare einde.

Tangohart

Tangohart is het verhaal van een fatale liefde. De belangrijkste ingrediënten: een danssalon, een Spaanse immigrante, een jongeman die zijn geluk beproeft, een zeeman - en de koude schittering van een lemmet. Elia Barceló voert haar lezers mee terug in de tijd, naar het Buenos Aires van rond 1920, toen de tango het leven op straat bepaalde. Langzaam ontvouwt ze de geheime verlangens die tot een ernstige misdaad kunnen leiden. Tangohart is als de tango zelf: stijlvol, vurig, spannend en gepassioneerd.

Stemmen uit het verleden

Als Katia Steiner in Rome de nalatenschap van de beroemde wetenschapper José María Valcárcel helpt inventariseren, stuit zij op enkele raadselachtige documenten. Het blijken aantekeningen van de gestorven geleerde zelf, waarin ze leest over een geheim genootschap, de Club van Dertien, en over schilderijen die de sleutel zijn tot een mysterie. Katia raakt steeds meer gefascineerd, maar ze is niet de enige: er zijn mensen die bereid zijn tot het uiterste te gaan om Valcárcels notities in handen te krijgen. Katia begint aan een gevaarlijke reis die haar naar een duistere wereld voert. Ze verliest er haar hart - en vindt haar eigen identiteit.
Boek bekijken

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting. In Maastricht en omstreken is de bezorging gratis. Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Films * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Verzamelbundels * Stripalbums * Kookboeken * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.