Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Feestboek.


 

Muchamore, Robert - Cherub Missie 9 / De Slaapwandelaar

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Muchamore, Robert - Cherub Missie 9 / De Slaapwandelaar
Schrijver: Muchamore, Robert
Titel: Cherub Missie 9 / De Slaapwandelaar
ISBN: 9789054617808
Uitgever: Bakermat
Bijzonderheid: Perfecte nieuwstaat! Mooi gebonden boek; 2011, 333pp.
Prijs: € 7,00
Meer info Cherub. De slaapwandelaar
Een passagiersvliegtuig met 345 mensen aan boord stort neer in de Atlantische Oceaan; niemand overleeft de crash. Terrorisme of niet? Men tast in het duister. Wanneer de twaalfjarige Fahim de politie belt met zware bedenkingen over zijn vader, lijkt de piste van moslimterrorisme bewandeld te moeten worden. Al is Fahim niet bepaald een onbesproken blad … Een kluifje naar de hand dus van het onvolprezen Cherubteam. Of is Mac, de vroegere directeur van Cherub, verblind door verdriet omdat zijn vrouw, dochter en twee kleinkinderen bij de ramp omkwamen en is het spoor Fahim er één van het doodlopende soort?
Dit is alweer het negende boek in de Cherubreeks, waarbij Cherub staat voor een afdeling van de Britse Geheime Dienst die uitsluitend uit kinderen tussen tien en zeventien jaar bestaat. Want wie verwacht kinderen in een undercoveroperatie tegen te komen?
Boek bekijken

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.