Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Feestboek.


 

Page, Kathy - Al onze jaren

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Page, Kathy - Al onze jaren
Schrijver: Page, Kathy
Titel: Al onze jaren
ISBN: 9789059369474
Uitgever: Cossee
Bijzonderheid: Perfecte nieuwstaat! Mooi gebonden boek; 2021, 315pp. Keuze uit twee covers.
Prijs: € 4,45
Meer info Dit boek bevat twee covers; u kunt zelf kiezen of u de buiten- of de binnenkant van de omslag gebruikt.

Samenvatting
Ze leren elkaar op een middag in een Londense bibliotheek kennen. Harry, een gevoelige natuur- en literatuurliefhebber, raakt gefascineerd door de wilskrachtige Evelyn. Ze blijven samen, in tijden van oorlog en tijden van vrede, en doen allebei hun uiterste best. Evelyn probeert van hun eigenwijze dochters fatsoenlijke vrouwen te maken en geniet van haar trips naar Europa, Harry doet er alles aan om zijn middenstandersdroom van een groot en licht huis met een ruime keuken waar te maken. Geluk is hard werken, en dat is vaak uitputtend en slopend. Maar hoewel het huwelijk standhoudt, blijkt het moeilijker elkaar na dertig, vijftig, zeventig jaar met een liefdevolle blik te bekijken.

Kathy Page is een meester van de tussentonen en laat ons zien hoe de gevoelens van deze twee doodgewone mensen met de tijdgeest veranderen. Een huwelijk dat leest als een thriller, verteld in prachtige taal.
Boek bekijken

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografie├źn * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.