Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fleurtje du Mal.


 

Wolkers, Jan - Turks fruit

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wolkers, Jan - Turks fruit
Schrijver: Wolkers, Jan
Titel: Turks fruit
ISBN: 9789029091266
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheid: zevenentwintigste druk 1973, paperback, 214pp., exemplaar in goede staat
Prijs: € 8,00
Meer info
Boek bekijken

Fleurtje du Mal uit Nijmegen

zakelijk

Logo Fleurtje du Mal

Internet-antiquariaat Fleurtje du Mal heeft een uniek aanbod op het gebied van literatuur, geschiedenis, kunst en cultuur. Vaak is Fleurtje du Mal de enige verkoper van moeilijk verkrijgbare titels en anders vaak de goedkoopste.
Voer bij het bestellen a.u.b. ook uw telefoonnummer in. Veel bestellingen en reacties daarop blijven in een spamfilter steken. Check verder altijd uw spambox, berichten van boekwinkeltjes.nl komen daar vaak in terecht.
Gebonden boeken kunnen opengevouwen verzonden worden indien dit scheelt in de verzendkosten, paperbacks echter nooit.
Eerste drukken of speciale edities worden voor zover van belang altijd vermeld bij bijzonderheden en/of extra informatie. Bent u op zoek naar een eerste of bepaalde druk van een boek of een speciale uitgave, ga dan niet alleen af op een jaartal, maar informeer even. Dat voortkomt mogelijke teleurstellingen. De ISBN-informatie is namelijk niet specifiek en ook niet altijd correct.
Verzending: tarieven: brievenbuspakket tot 2 kg € 4,00, pakketpost t/m 1 kg: € 5,25 (DPD) pakketpost 1-10 kg: € 5,60 (DPD).
Voor boekenliefhebbers uit België en andere buitenlanden: ik verzend vanuit Duitsland via Deutsche Post (veel lagere tarieven dan PostNL en andere pakketbezorgers, bv brievenbuszendingen tot 500 gram naar alle landen voor € 3,70). En natuurlijk vooral ook interessant voor klanten die in Duitsland wonen (Büchersendung).
Ik probeer de verzendkosten altijd zo laag mogelijk te houden. Ik kan in een groot deel van het land zelf bezorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Informeert u daar gerust naar.
Fleurtje du Mal is het groenste boekwinkeltje in Nederland. Boeken worden per fiets aangekocht en liefst ook weer per fiets gebracht.
Het ophalen van boeken/bestellingen aan huis is niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.