Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fokas Holthuis.


 

ZUTPHEN, W.H. van - Uit het moeras! Een bijdrage tot de studie der Zuiderzeeproblemen, naar aanleiding van het optreden van Dr. H. Polak in de Eerste Kamer der Staten-Generaal. (Met uitvoerige, persoonlijke opdracht van de schrijver).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: ZUTPHEN, W.H. van - Uit het moeras! Een bijdrage tot de studie der Zuiderzeeproblemen, naar aanleiding van het optreden van Dr. H. Polak in de Eerste Kamer der Staten-Generaal. (Met uitvoerige, persoonlijke opdracht van de schrijver).
Schrijver: ZUTPHEN, W.H. van
Titel: Uit het moeras! Een bijdrage tot de studie der Zuiderzeeproblemen, naar aanleiding van het optreden van Dr. H. Polak in de Eerste Kamer der Staten-Generaal. (Met uitvoerige, persoonlijke opdracht van de schrijver).
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 30,00
Meer info Amsterdam-Haarlem, Technische Boekhandel Stam, 1933. Ingenaaid. 232 p. Enkele illustraties. 1e druk. Omslag wat verkleurd. Krachtig pleidooi voor een snelle inpoldering van de Zuiderzee. Met uitvoerige, gesigneerde en op 12 Juli 1933 gedateerde opdracht van de schrijver, een tekenleraar (1879-1956) aan zijn dochter Willy (W.M.C. van Zutphen, 1912-2002, later psychologe). Elf regels handgeschreven tekst, o.a. 'Deze brochure (...) kon geschreven worden, doordat je lieve moeder weinig vraagt en veel geeft. (...) De zoo vele malen gehoorde woorden: "Kom Hein, ga jij nu ook naar bed!" zal ik nimmer vergeten.' Curieus!
Boek bekijken

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.